У суботу, 17 жовтня, «Київгаз» додатково працюватиме для керівників газифікованих комунально-побутових та промислових підприємства.

Ідучи назустріч клієнтам, з 9 до 13 години фахівці компанії прийматимуть документи про підтвердження готовності об'єктів до пуску газу. Це дозволить підприємствам, ОСББ, управляючим компаніям та іншим суб’єктам господарювання вчасно розпочати опалювальний період у будинках та на підприємствах, за які вони несуть відповідальність.

Адреса прийому документів: пров. Задорожний, 3, корпус 1.

Нагадуємо, для підтвердження готовності об’єкту до приймання газу необхідно надати АТ «Київгаз» копії документів, які підтверджують виконання вимог «Правил безпеки систем газопостачання», постанов Кабінету Міністрів України, Законів України та інших нормативних актів, а саме:

  1. Договір на технічне обслуговування системи газопостачання зі спеціалізованою організацією (згідно акту розмежування, газопроводи, газового обладнання, газового лічильника) , або підтверджуючі документи власної газової служби, яка виконує технічне обслуговування
  2. Акт розмежування балансової належності
  3. Наказ про призначення відповідальної особи за технічний стан і безпечну експлуатацію систем газопостачання, а також копії посвідчень даної особи та операторів котельні;
  4. Чинний акт проведення перевірки стану димових та вентиляційних каналів до опалювального сезону
  5. Паспорт котла (результати технічного огляду якщо потужність вище 100кВт, до 100 кВт Акт введення в експлуатацію, а при закінчені строку служби надати експертне обстеження котлоагрегату)
  6. Акт готовності до роботи газового обладнання сезонної дії
  7. Акт контрольного випробування газопроводів на герметичність, топок, газоходів, КВП та А
  8. Акт перевірки контуру заземлення та блискавкозахисту (ШРП та ГРП)
  9. Чинне свідоцтво про повірку сигналізатора загазованості (Варта та інші)
  10. Чинний дозвіл або декларацію на експлуатацію (технологічне устаткування).

У разі ненадання цих документів «Київгаз» не має права здійснювати розподіл газу до підприємства чи будинку відповідно до вимог «Правил безпеки систем газопостачання» та інших нормативних документів.

Надалі приймання документів наші фахівці здійснюватимуть з понеділка по пятницю, з 10:00 до 16:00 (перерва з 13:00 до 14:00). Управління приймає клієнтів за попереднім записом на сайті: https://kyivgaz.ua/ser.php

 

Контакт-центр (044) 495-04-04 (097) 495-11-04

Електронна пошта
Адреса для листування Київ, вул. Михайла Бойчука, 4Б