4 червня тимчасово буде відключене газопостачання до двох будинків у Святошинському районі за адресами: проспект Перемоги, 108/1 та вул. Генерала Вітрука, 3/11.

У зв'язку з аварійною ситуацією на газопроводі середнього тиску спеціалісти «Київгазу» виконають термінові роботи з заміни засувки. Разом із тим для уникнення повторного відключення та в рамках модернізації газових мереж проведуть додаткові роботи з заміни ще двох засувок на газопроводі низького тиску.

Мешканцям квартир вказаних будинків потрібно перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами.

Газопостачання буде відновлене після завершення ремонтних робіт.

Нагадуємо, що після завершення ремонтних робіт, за Правилами безпеки систем газопостачання, для оперативного відновлення газопостачання споживачам потрібно надавати безперешкодний доступ представникам АТ «Київгаз» до газових мереж будинків та газових приладів.

Повторний пуск газу буде проводитися за умови присутності господарів або їх представників та відсутності порушень правил безпеки систем газопостачання.

Отримати довідкову інформацію можна:

  • написавши повідомлення на сторінці в Фейсбуку www.facebook.com/kyivgaz.ua 
  • звернувшись в Телеграмі t.me/KyivgazSupport
  • написавши на електронну адресу:  ​
  • у контакт-центрі за номерами: (044) 495-04-04 або (097) 495-11-04.

Перепрошуємо за тимчасові незручності та просимо з розумінням поставитися до необхідності тимчасового обмеження газопостачання.

 

Контакт-центр (044) 495-04-04 (097) 495-11-04

Електронна пошта
Адреса для листування Київ, вул. Михайла Бойчука, 4Б