Служба аварійно-відновлювальних робіт  АТ «Київгаз» за вісім місяців 2021 року виконала  понад 8 тис. заявок киян на номер «104».  Серед найпоширеніших причин виклику  – запах газу на подвір`ї, на кухні або у під`їзді.



Головне завдання служби – швидко локалізувати й ліквідувати витік газу, щоб забезпечити надійне газопостачання. Аварійна газова служба працює 24 години на добу, 7 днів на тиждень.  Виклики на номер «104» безкоштовні.

«В літній сезон ми отримали більше 3 тис. заявок. Звісно, реагуємо на всі дзвінки про запах газу, наші сім бригад встигають виконувати всі запити. Оперативне реагування забезпечує спеціальний програмний комплекс, який дозволяє диспетчерам спрямовувати на виклики найближчу бригаду», – зазначає Максим Меренков, головний інженер управління аварійно-відновлювальних робіт АТ «Київгаз».

Аварійна газова служба «Київгазу» ─ це 200 спеціалістів, які пройшли спеціальне навчання і вміють працювати в екстремальних умовах, швидко реагувати в критичних ситуаціях. Адже від професійних навичок членів бригади  часто залежить життя і здоров'я людей.

Нагадаємо, що аварійну  службу необхідно викликати, якщо:

  • ви відчули запах газу,
  • раптово зник газ у вашому будинку/квартирі,
  • ви помітили, що в роботу газових мереж втручаються сторонні особи,
  • стався вибух, пожежа.

Якщо є підозра на витік газу, не вмикайте і не вимикайте електричні прилади, не користуйтесь вогнем, відчиніть вікна та двері, перекрийте крани на газопроводах.

 

Контакт-центр (044) 495-04-04 (097) 495-11-04

Електронна пошта
Адреса для листування Київ, вул. Михайла Бойчука, 4Б