«Київгаз» запровадив  для своїх клієнтів додаткову зручну можливість –  з 1 серпня показання лічильника газу можна передати через 1900 столичних платіжних терміналів самообслуговування.

Передача показань в терміналі займає три хвилини.

Для цього достатньо:

  •          знайти і обрати на головному екрані позначку АТ «Київгаз»;
  •          натиснути кнопку «Передача показань лічильника»;
  •          ввести номер особового рахунку;
  •          відправити поточні показання лічильника.

«Термінали встановлено в найзручніших місцях: супермаркетах та невеликих магазинах, бізнес-центрах, зупинках громадського транспорту та метро. Тому передати показання лічильника можна там, де зручно: дорогою на роботу чи в магазин», – зазаначає Людмила Гребещук, начальниця управління роботи з абонентами АТ «Київгаз».

Послуга передачі показань в терміналі безкоштовна. Крім того, споживачі можуть тут же сплатити за послугу розподілу газу. Знайти найближчий платіжний термінал допоможе мапа на сайті Easy Pay.

Передавати показання лічильників газу необхідно щомісяця станом на 1 число. Оскільки з моменту передачі показань до внесення їх в програму обліку потрібен певний час, рекомендуємо передавати показання до 3 числа кожного місяця​.

«Київгаз» постійно працює над покращенням офлайн і онлайн-сервісів для своїх клієнтів. Так, завдяки впровадженню автовідповідача і чатботу в мережі Телеграм, компанії вдалося розвантажити телефонні лінії контакт-центру і на 12% збільшити кількість звернень, вирішених з першого дзвінка

 

 

 

Контакт-центр (044) 495-04-04 (097) 495-11-04

Електронна пошта
Адреса для листування Київ, вул. Михайла Бойчука, 4Б