Від початку війни російські військові позбавили стабільного газопостачання 2,9 тисяч помешкань киян. Це 48 будинків в Дарницькому, Оболонському, Подільському, Святошинському, Шевченківському районах столиці – багатоповерхівки та будинки приватного сектору. На сьогодні розподіл газу відновлений до більшості квартир і приватних будинків.ю

Фахівці АТ «Київгаз» продовжують ремонтні роботи на газопроводах, пошкоджених уламками ракет.  Спільно з керівниками керуючих компаній будинків, ОСББ керівництво компанії планує поетапний ремонт і відновлення пошкоджених чи зруйнованих газових мереж будинків. Усі роботи компанія здійснює власним коштом. Компанія робить все від неї залежне, щоб підтримати киян у складних умовах.

Цілодобово працюють сім бригад аварійно-відновлювального управління, щоб локалізовувати та ліквідовувати витоки газу, оперативно зупиняти газопостачання до будинків, щоб уникнути вибуху чи займання. Нагадуємо, що номер аварійної газової служби АТ «Київгаз» – 104. Телефонуйте, якщо відчули запах газу у квартирі, під’їзді чи надворі.

Також нагадуємо, що фахівці клієнтського сервісу АТ «Київгаз» продовжують приймати звернення споживачів та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: 

 

Контакт-центр (044) 495-04-04 (097) 495-11-04

Електронна пошта
Адреса для листування Київ, вул. Михайла Бойчука, 4Б