АТ «КИЇВГАЗ» повідомляє мешканців селища Чабани Фастівського району Київської області про проведення технічного обслуговування та випробування на герметичність газових мереж середнього та низького тиску. Роботи розпочнуться 16 квітня та проводитимуться в три етапи.

В межах реалізації заходів першого етапу інформуємо про тимчасове припинення розподілу газу з 16 квітня по 3 травня побутовим та непобутовим споживачам за адресами, перелік яких додається.

Перепрошуємо за тимчасові незручності.

Терміни відновлення газорозподілу можуть бути скорочені. Роботи з відновлення розподілу природного газу будуть проводитися за умови надання фахівцям АТ «КИЇВГАЗ» безперешкодного доступу до всіх газифікованих приміщень для огляду та перевірки.

Нагадуємо, що відновлення розподілу природного газу споживачеві можливе за умови відсутності витоків та порушень Правил безпеки систем газопостачання, а також відповідності до норм Кодексу газорозподільних систем, ДБН В.2.5-20-2018 «Газопостачання» та інших вимог чинного законодавства в галузі газопостачання. Зокрема за наявності акта перевірки та прочищення димвентканалів (ДВК) та відповідності обладнання проектно-виконавчій документації.

Інформування про хід ремонтних робіт буде здійснюватися у Viber та Telegramканалах.

Для уточнення технічних питань, ремонту, заміни газового обладнання або внесення змін до проектно-виконавчої документації – звертайтеся до Управління експлуатації газового господарства №2.

Адреса: вулиця Гоголівська, 39б

Графік роботи: понеділок-п’ятниця з 8:00 до 17:00

Для внесення коригувань чи уточнень до персоніфікованих даних, укладання чи переоформлення договору розподілу природного газу – звертайтеся до одного з центрів обслуговування.

Адреси:

– вул. Миколи Василенка, 5

– пров. Руслана Лужевського, 18

– вул. Раїси Окіпної, 4

– вул. Електротехнічна, 9

Для мешканців селища Чабани центри обслуговування працюють за таким графіком:

Понеділок-п’ятниця з 9:00 до 17:00

Перерва: з 13:00 до 13:45

Консультацію також можна отримати:

• у Viber та Telegram

• на сайті (розділ «Клієнтам» → «Зворотний зв’язок»)

• у контакт-центрі за номерами телефонів: (044) 495-04-04, (097) 495-11-04

 

Контакт-центр (044) 495-04-04 (097) 495-11-04

Електронна пошта
Адреса для листування Київ, вул. Михайла Бойчука, 4Б